PROFIL

Virksomhedsfakta Dansk Ædelmetal A/S er en grossistvirksomhed med speciale i ædelmetalholdige varer. Vi har 2 afdelinger:

  • Industriafdelingen
  • Ædelmetalafdelingen

Med to mand i marken og 10 på vores adresse i Farum servicerer vi vore kunder efter bedste evne. Vi har agenturer for og aftaler med nogle af verdens førende producenter indenfor hvert af deres områder og har dermed et stabilt grundlag for at yde den bedste bistand i forhold til vore kunders behov.

 
Dansk Ædelmetal i historisk perspektiv

Dansk Ædelmetal A/S har rødder tilbage til 1934, da H. Drijfhout & Zoons, en ædelmetal-producent fra Amsterdam, startede eget kontor i Danmark. Dette kontor blev senere til Dansk Hollandsk Ædelmetal (DHÆ), som i mange år var en vigtig leverandør indenfor ædelmetal-råvarer til dentallaboratorier, guld- og sølvsmede samt forædlede produkter til industrien i Danmark. 

Den 1. august 1996 blev Dansk Ædelmetal A/S stiftet af en gruppe ledende medarbejdere som et selvstændigt, dansk selskab. I løbet af perioden 1998 til 2000 blev hovedparten af Dansk Hollandsk Ædelmetal's aktiviteter i Danmark gradvist overtaget af Dansk Ædelmetal, der i dag repræsenterer Dansk Hollandsk Ædelmetal's oprindelige moderselskaber i Danmark. I dag er Dansk Ædelmetal A/S en full service grossist med en berøringsflade indenfor flere forskellige brancher, så som dentallaboratorier, kliniske tandteknikere, tandlæger, guld- og sølvsmede samt industrivirksomheder, hvor ædle metaller indgår som et element i produktionen. 

 

Gå til toppen

Dansk Ædelmetal A/S, Bygmarken 8, 3520 Farum,  Tlf.: 3614 0040, dansk@aedelmetal.dk,  www.dansk.aedelmetal.dk